MENU
FB TW YOUTUBE RSS

Обмеження прав в’язнів: правова природа та обґрунтування

Човган В. О.
Обмеження прав в’язнів: правова природа та обґрунтування. Монографія / В. О. Човган; ГО «Харківська правозахисна група». — Харків: Права людини, 2017. — 608 с.
ISBN 978-617-7266-94-4.
У монографії пропонується авторське розуміння правової природи обмежень прав в’язнів та започатковується багатоаспектна теоретична дискусія з цього приводу. Проаналізовано та критично оцінено відповідні міжнародні стандарти: практику ЄСПЛ, стандарти Європейського комітету з запобігання катуванням, м’яке право ООН та Ради Європи. Розглянуто та прокоментовано існуючі стандарти обмежень прав в’язнів Франції, США, Канади, Великобританії, Бельгії та Нідерландів. Висвітлено процес та проблеми впровадження стандартів обмежень прав в’язнів у нормативно-правовій базі України. У роботі пропонуються та захищаються декілька тез автора стосовно підстав та порядку обґрунтування правообмежень, які застосовуються до засуджених.
Для вчених у сфері кримінально-виконавчого права та прав людини, працівників пенітенціарної системи і в’язнів, правозахисників, студентів юридичних навчальних закладів та всіх, хто цікавиться правовими питаннями виконання покарань.


Завантажити файл (3.95 MB)

   Рекомендувати цей матеріал  
X



 

забув пароль

реєстрація