MENU
FB TW YOUTUBE RSS

Як викорінити радянщину з української в’язниці. Зміни до Правил внутрішнього розпорядку УВП та СІЗО у світлі міжнародних стандартів

Човган В. О.
Як викорінити радянщину з української в’язниці. Зміни до Правил внутрішнього розпорядку УВП та СІЗО у світлі міжнародних стандартів / В. О. Човган; ГО «Харківська правозахисна група». – Харків: Права людини, 2017. – 332 с.
ISBN 978-617-7391-12-7.
Це видання є першою комплексною спробою ознайомити широкий загал читачів із проблематикою норм, які стосуються внутрішнього розпорядку в пенітенціарних установах України. В ньому публікуються авторські пропозиції до Правил внутрішнього розпорядку слідчих ізоляторів, а також до Правил внутрішнього розпорядку установ виконання покарань. Пропозиції спрямовані на імплементацію міжнародних стандартів, таких як рекомендації Комітету з запобігання катуванням та рішення Європейського суду з прав людини. Зміни обґрунтовуються міжнародними стандартами та іншими логічними і юридичними аргументами. Автор вказує на недоліки чинних норм обох ПВР, які є пережитками Радянського Союзу, а тому мають бути змінені з огляду на сучасні підходи до прав ув’язнених та засуджених.
Також публікуються проекти змін до ПВР УВП та ПВР СІЗО, розроблені Міні­стерством юстиції станом на серпень 2017 року.

Завантажити файл (5.27 MB)

   Рекомендувати цей матеріал  
X



 

забув пароль

реєстрація