MENU
FB TW YOUTUBE RSS

Практика захисту у кримінальних провадженнях з незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів або прекурсорів. Практичний посібник (четверте видання)

Токарев Г. В.
Практика захисту у кримінальних провадженнях з незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів або прекурсорів. Практичний посібник (четверте видання) / Г. В. Токарев. — Харків: ТОВ «Видавництво „Права людини“», 2020. — 460 с.
ISBN 978-617-7391-68-4
Це видання розраховано на тих, хто здійснює захист у кримінальних провадженнях осіб, що переслідуються кримінальним порядком, а також на тих, хто займається вирішенням проблеми дотримання прав людини в ході кримінального переслідування. Проведений аналіз чинного законодавства, наведена класифікація наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. Розглянуті питання кримінальних проваджень, як притаманні будь-якому кримінальному провадженню, так і специфічні для провадження у злочинах з незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. Надані практичні поради та приклади деяких документів сторони захисту.
У декілької розділах цього видання наведені витяги із рішень Європейського суду, які можуть бути використані при здісненні захисту у кримінальних справах.

Завантажити файл (2.21 MB)

   Рекомендувати цей матеріал  
X



 

забув пароль

реєстрація