MENU
FB TW YOUTUBE RSS

Як подолати вплив міжнародної фінансової кризи: пошуки адекватної економічної політики (Аналітична доповідь)

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій висловлює глибоку подяку Програмі розвитку ООН в Україні  та Аналітично-дорадчому центру Блакитної стрічки ПРООН за інтелектуальну та фінансову підтримку підготовки аналітичної доповіді.

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій висловлює глибоку подяку Представництву Фонду Фрідріха Науманна в Україні за фінансову допомогу в оприлюдненні аналітичної доповіді та її поширенні в урядових та експертних колах України.


******
Авторський колектив:
Бураковський Ігор, Свєнчіцкі Марчін, Бетлій Олександра, Возняк Роман, Кандул Сергій, Кобилянська Алла, Кравчук Віталій, Кузнєцова Анна, Кузяків Оксана, Куценко Катерина, Мовчан Вероніка, Науменко Дмитро,  Пількевич Катерина, Раздорожний Євген, Сисенко Наталя, Шинкарук Катерина, Чухай Анна

Я47

Як подолати вплив міжнародної фінансової кризи: пошуки адекватної еконо-
мічної політики / Аналітична доповідь. За ред. І. Бураковського та В. Мовчан. – Хар-
ків: Права людини, 2009. – 74 с. ISBN 978-966-8919-74-9.
Світова фінансова криза стала сьогодні серйозним випробуванням як для національних економік, так і сучасної системи глобальної та регіональної координації економічної політики в різних сферах. Гострота та масштаби кризи вимагають від політиків та урядовців швидких та досить радикальних дій, спрямованих на мінімізацію наслідків глобальної кризи та створення передумов для  відновлення економічної активності.

Саме тому в представленій аналітичній доповіді проаналізовано перші кроки антикризової політики на рівні окремих країн, а також міжнародні зусилля, спрямовані на протидію глобальній кризі. Вже ці заходи, на думку авторів, багато в чому дозволяють зрозуміти сучасну логіку антикризових пакетів, які реалізуються зараз у світі. Вивчення міжнародного досвіду дає можливість досить повно та всебічно проаналізувати особливості перебігу кризи в Україні та антикризові дії держави, а також сформулювати рекомендації щодо ефективних засад та напрямків майбутньої антикризової політики, створення передумов для відновлення економічного зростання.

ББК 65.7


Завантажити файл (1.78 MB)

   Рекомендувати цей матеріал  
X



 

забув пароль

реєстрація