MENU
FB TW YOUTUBE RSS
Українська
переглядів: 3453

ПРИЗЫВ ЗАКОНЧЕН — ПРОБЛЕМЫ ОСТАЛИСЬ

Українська
переглядів: 1053

ПРОПОЗИЦІЇ УЧАСНИКІВ МІЖНАРОДНОГО СЕМІНАРУ «ПРОБЛЕМИ НАДАННЯ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ПРИ-ЗОВНИКАМ, СОЛДАТАМ А ТАКОЖ ОСОБАМ, ЯКІ СТРАЖДАЮТЬ ЧЕРЕЗ ВІДДАЛЕНІ НАСЛІДКИ АРМІЙ-СЬКОЇ СЛУЖБИ»

Українська
переглядів: 1294

ЗВЕРНЕННЯ УЧАСНИКІВ МІЖНАРОДНОГО СЕМІНАРУ

28-29 травня 1999 року Організацією солдатських матерів України, за сприянням Міністерства оборони України, був проведений міжнародний семінар на тему: «Проблеми надання правової допомоги призовникам, солдатам, а також особам, які страждають через віддалені наслідки армійської служби». Учасники семінару звернулися до Президента України Кучми Л.Д., міністра оборони України Кузьмука О.І. та Генерального військового інспектора при президенті України Собкова В.Т.

Українська
переглядів: 1644

Пропозиції учасників круглого столу «Військово-правова реформа України та шляхи удосконалення військового законодавства»

Українська
переглядів: 1512

Головні пріоритети роботи ОСМУ

«ПЛ» публікує матеріали конференції Організації солдатських матерів (ОСМУ), яка проходила 4-5 березня у Києві та Чернігові, а також матеріали та пропозиції учасників круглого столу, присвяченого проблемам армії. Ми вважаємо ці матеріали надзвичайно важливими, тому що в них визначені пріоритети роботи ОСМУ як правозахисної організації, яка покликана, в першу чергу, відстоювати громадянські права військовослужбовців на підставі Загальної декларації прав людини, Конституції та законодавства України. «ПЛ» вважає, що інформація про правову допомогу військовослужбовцям та проблеми армії буде цікавою та корисною для всіх читачів «ПЛ» і буде мати особливе значення для регіональних осередків ОСМУ.

Українська
переглядів: 1526

ВЫПОЛНЕНИЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛЬНОГО ДОЛГА ДАЕТ ПРАВО НА ПОЛУЧЕНИЕ СТАТУСА УЧАСТНИКА БОЕВЫХ ДЕЙСТВИЙ


X



 

забув пароль

реєстрація