MENU
FB TW YOUTUBE RSS
Українська
переглядів: 6366

Чому так складно і так довго, а іноді і марно, обстежують таких призовників?

Чому призовникиіз спадкоми хворобами потрапляють до армії?

Українська
переглядів: 2724

Національні механізми забезпечення прав людини в Україні

Виступ на семінарі з викладання курсу «Забезпечення прав людини в діяльності ОВС України» в закладах освіти МВС України, який відбувся у м. Харківі 24 червня 2006 року

Русский
переглядів: 1285

Послание Генерального секретаря по случаю Международного дня в поддержку жертв пыток

Международный день в поддержку жертв пыток призван привлечь внимание к страданиям жертв пыток, их семей и их общин и дает возможность подтвердить наше коллективное осуждение пыток и всех других жестоких, бесчеловечных или унижающих достоинство видов наказания.

Українська
переглядів: 2819

Захист прав людини в Інтернеті: hic et nunc!

У статті розглядається питання, яким має бути правове регулювання Інтернету

Українська
переглядів: 2149

Діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Автор дає деякі оцінки діяльності Нини Карпачової та пропонує для обговорення певні вимоги та побажання для нового Омбудсмана.

Українська
переглядів: 2603

Херсонська обласна організацяї Комітету виборців України. Регіональна доповідь про стан із дотриманням прав та свобод людини в Херсонській області у 2005 році. Частина 2

Українська
переглядів: 2102

Херсонська обласна організацяї Комітету виборців України. Регіональна доповідь про стан із дотриманням прав та свобод людини в Херсонській області у 2005 році. Частина 1

Українська
переглядів: 2558

Міжнародне товариство прав людини - Українська Секція. Звіт про дотримання прав самоорганізованих дітей в Україні

Українська
переглядів: 1107

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”), м. Чернігів. Результати опитування щодо доступу до юридичної допомоги в Чернігівській області. Звіт

Українська
переглядів: 1062

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”), м. Чернігів. Звіти про мережу церков і релігійних організацій в Чернігівській області

Українська
переглядів: 1147

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”), м. Чернігів. РЕЗУЛЬТАТИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ЗАПИТІВ. Звіт

Українська
переглядів: 1688

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”). Додатки до звітів. Проект “Моніторинг дотримання прав людини і основних свобод в Чернігівській області та свободи від жорстокого поводження і приниження людської гідності вихованців шкіл-інтернатів в Україні”

Українська
переглядів: 1788

Міжнародне товариство прав людини - Українська Секція . Звіт про дотримання прав людини в місті Києві та Дніпропетровській області

Українська
переглядів: 2708

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”). Звіт за результатами публікацій місцевих ЗМІ. Проект “Моніторинг дотримання прав людини і основних свобод в Чернігівській області та свободи від жорстокого поводження і приниження людської гідності вихованців шкіл-інтернатів в Україні”

Українська
переглядів: 1040

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”). Моніторинг випадків на основі громадської приймальні. Проект “Моніторинг дотримання прав людини і основних свобод в Чернігівській області та свободи від жорстокого поводження і приниження людської гідності вихованців шкіл-інтернатів в Україні”

Русский
переглядів: 1488

Заявление Интернет Ассоциации Украины по поводу заявления СБУ о необходимости контроля над украинским сегментом Интернета

Интернет Ассоциация Украины обеспокоена заявлениями об усилении контроля и регулирования Интернета со стороны государственных органов.

Русский
переглядів: 1162

Террористы из Интернета угрожают Украине?

Начальник департамента специальных телекоммуникационных систем и защиты информации Службы безопасности Украины Константин Бойко считает, что украинский сегмент Интернета должен регулироваться, «чтобы избежать угрозы национальной безопасности страны».

Українська
переглядів: 1285

СБУ влаштує в Інтернеті тотальний контроль?

Начальник департаменту спеціальних телекомунікаційних систем і захисту інформації СБУ вважає, що український сегмент Інтернету повинен регулюватися, щоб уникнути загрози нацбезпеці країни.

Українська
переглядів: 3718

Світ номер А 1915

Чортківський корпункт бюлетеню «Права людини» в рамках «Кампанії проти катувань та жорсткого поводження в Україні» вже вдруге провів анонімне анкетування в армійському середовищі.

Українська
переглядів: 1374

Чи можна вводити паспортні дані до залізничних квитків?

Питання доцільності введення до залізничних квитків на додаток до прізвища ще імені, по-батькові та паспортних даних пасажира.

Українська
переглядів: 1900

СЕКРЕТНІ МАТЕРІАЛИ: ЩО ХОВАЛА ВЛАДА ПІД ГРИФАМИ НЕ ДЛЯ ДРУКУ ТА ОПУБЛІКУВАННЮ НЕ ПІДЛЯГАЄ

Що намагалася сховати за спеціальними грифами влада Кучми-Януковича?

Українська
переглядів: 1366

СБУ проникла в Інтернет на 50-70%

Експерти також звертають увагу, що одержана в ході таких заходів інформація не завжди використовується виключно в державних інтересах.

Русский
переглядів: 1342

«КАРИКАТУРНАЯ ВОЙНА»: ВЕРСИИ О ЗАГОВОРАХ И ПРЕДЫСТОРИЯ ВОЙНЫ

В связи с «карикатурной войной» мусульманских стран против Дании (и шире – против всей Западной Европы) в масс-медиа обсуждается вопрос: что такое эти карикатуры – бестактность по отношению к религии? Проявление свободы слова и печати? И почему вообще эти карикатуры появились? Нет ли тут скрытого смысла или скрытого намерения?

Українська
переглядів: 1520

Думка Європейського Комісара із захисту даних щодо Проекту Директиви Європейського Парламенту і Ради про затримування даних, що обробляються у зв’язку з наданням публічних електронних комунікаційних послуг і внесення змін до Директиви 2002/58/EC (COM(2005) 438 final)


X



 

забув пароль

реєстрація