MENU
FB TW YOUTUBE RSS
Українська
переглядів: 1083

Подільський центр прав людини ( Вінниця). Моніторинг соціальних прав на Вінниччині в 2005 році

Українська
переглядів: 1688

«Донецкий Мемориал». Соблюдение прав человека в Донецкой области в 2005 году (доклад)

Українська
переглядів: 2617

Херсонська обласна організацяї Комітету виборців України. Регіональна доповідь про стан із дотриманням прав та свобод людини в Херсонській області у 2005 році. Частина 2

Українська
переглядів: 2119

Херсонська обласна організацяї Комітету виборців України. Регіональна доповідь про стан із дотриманням прав та свобод людини в Херсонській області у 2005 році. Частина 1

Українська
переглядів: 1123

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”), м. Чернігів. Результати опитування щодо доступу до юридичної допомоги в Чернігівській області. Звіт

Українська
переглядів: 1080

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”), м. Чернігів. Звіти про мережу церков і релігійних організацій в Чернігівській області

Українська
переглядів: 1163

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”), м. Чернігів. РЕЗУЛЬТАТИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ЗАПИТІВ. Звіт

Українська
переглядів: 1710

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”). Додатки до звітів. Проект “Моніторинг дотримання прав людини і основних свобод в Чернігівській області та свободи від жорстокого поводження і приниження людської гідності вихованців шкіл-інтернатів в Україні”

Українська
переглядів: 1803

Міжнародне товариство прав людини - Українська Секція . Звіт про дотримання прав людини в місті Києві та Дніпропетровській області

Українська
переглядів: 2734

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”). Звіт за результатами публікацій місцевих ЗМІ. Проект “Моніторинг дотримання прав людини і основних свобод в Чернігівській області та свободи від жорстокого поводження і приниження людської гідності вихованців шкіл-інтернатів в Україні”

Українська
переглядів: 1067

Громадська організація М’АРТ (“Молодіжна АльтеРнаТива”). Моніторинг випадків на основі громадської приймальні. Проект “Моніторинг дотримання прав людини і основних свобод в Чернігівській області та свободи від жорстокого поводження і приниження людської гідності вихованців шкіл-інтернатів в Україні”

Українська
переглядів: 1226

Доповідь Моніторингового комітету Ради Європи

Співдоповідачки Комітету з питань виконання обов’язків та зобов’язань державами-членами Ради Європи (Моніторинговий комітет): Ганне Северинсен та Ренате Вольвенд надали звіт про виконання обов’язків та зобов’язань Україною за останній період. Редакція «ПЛ» пропонує читачам Резолюцію цього документу та розділ, присвячений Конституційній реформі в Україні.

Українська
переглядів: 2471

Права людини та основні свободи в Україні: старі й нові виклики (повний текст доповіді)

Метою цієї доповіді є порівняння стану з правами людини в Україні за період, який вже отримав назву „епоха Кучми” (1994-2004), та в 2005 році. Доповідь підготовлена для Перших Президентських слухань, що відбудуться 28 листопада 2005 року в Українському Домі.

English
переглядів: 726
розмір файла:
2.47 MB

Human rights in Ukraine – 2004. Human rights organizations’ report

Kharkiv: Folio, 2005. – 288 р. In this book, the reader will find the first report about the observation of human rights and fundamental freedoms in Ukraine in 2004 prepared by various human rights organizations and experts in the field. The compilation of such a report is a traditional way of informing the public, both at home and abroad, about violations of human rights and fundamental freedoms with the aim of eliminating such violations. These reports provide a tool for public control over the authorities, and they should, above all, determine the priorities and objectives of the work both of human rights organizations and of such state authorities. The book examines situation with human rights and fundamental freedoms as of the end of 2004. The conclusions of the research contain recommendations for eliminating the violations of human rights and fundamental freedoms and improving the overall situation.

Українська
переглядів: 959
розмір файла:
0.57 MB

ДОТРИМАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ – 2003. №37(78)

У спеціальному інформаційно-аналітичному бюлетені «Права людини» Харківської правозахисної групи №37(78) друкується доповідь Держдепартаменту США про дотримання прав людини в Україні у 2003 році.

Русский
переглядів: 1421

ПРАВА ЧЕЛОВЕКА В УКРАИНЕ И 50-ЛЕТИЕ ВСЕОБЩЕЙ ДЕКЛАРАЦИИ ПРАВ ЧЕЛОВЕКА

Пресс-релиз Харьковской правозащитной группы 8 декабря 1998г.

Українська
переглядів: 1385

Дотримання прав людини в Україні у 1998 році.

Доповідь Держдепартаменту США про дотримання прав людини в Україні у 1998 році

Українська
переглядів: 715
розмір файла:
0.38 MB

№ 72 Дотримання прав людини в Україні у 2002 році

Доповідь Бюро демократії, прав людини і праці Держдепартаменту США щодо практики в галузі прав людини в країні

Українська
переглядів: 1529
розмір файла:
0.6 MB

№ 60 Дотримання прав людини в Україні у 2000 році

У спеціальному випуску 19(60) інформаційно-аналітичного бюлетеня “Права людини” Харківської правозахисної групи друкується доповідь Держдепартаменту США про дотримання прав людини в Україні у 2000 році.

Українська
переглядів: 712
розмір файла:
0.59 MB

№ 56 Дотримання прав людини в Україні у 1999 році

друкується доповідь Держдепартаменту США про дотримання прав людини в Україні у 1999 році

Українська
переглядів: 1462
розмір файла:
0.35 MB

№ 48 Доклад Госдепартамента США про соблюдение прав человека в Украине в 1998 г.

Українська
переглядів: 1428

Виступ Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Н.Карпачової на представленні у Верховній Раді України щорічної доповіді про стан дотримання та захисту прав і свобод людини в Україні.

В нашій країні бути Уповноваженим з прав людини – дуже важкий тягар. Легко уявити собі, як часто Ніні Іванівні сумно і прикро за те, що робиться в країні. І це видно з її відвертого виступу у Верховні Раді 18 квітня цього року..

Українська
переглядів: 1016

Україна: права людини порушуються й досі

Українська
переглядів: 2715

Україна отримала двійку в Комітеті ООН з прав людини


X



 

забув пароль

реєстрація