MENU
FB TW YOUTUBE RSS

Методологія превентивного моніторингу дотримання прав людини в пенітенціарних установах на підконтрольній Уряду території України

Методологія превентивного моніторингу дотримання прав людини в пенітенціарних установах на підконтрольній Уряду території України / ГО «Харківська правозахисна група». — Харків: 2023. — 92 с.
У цьому виданні міститься детальне керівництво з проведення моніторингових візитів в кримінально-виконавчі установи, метою яких є спостереження з дотриманням прав людини, зокрема засуджених та ув’язнених. Методологія є продуктом багаторічної практичної роботи правозахисників, юристів, журналістів та представників органів державної влади, вона — результат узагальнення попереднього досвіду моніторингової роботи.
Методологія розрахована як на моніторів, які тільки починають свій шлях практичної роботи, так і на тих, хто вже давно задіяний у процесі превентивного моніторингу. Вона є універсальною та може використовуватися під час моніторингу будь-якої установи виконання покарань, а також установи інших типів (СІЗО, виправні центри тощо).

Завантажити файл (0.57 MB)

   Рекомендувати цей матеріал  
X



 

забув пароль

реєстрація